Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραστάσεις βιτρίνας της ΚΕΔ...

Παραστάσεις βιτρίνας της ΚΕΔ...
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 08:50
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Γύρα» στα ελληνικά γήπεδα άρχισαν ο Ισπανός Μάριν και ο Σουηδός Λίντμπεργκ, οι δυο ξένοι αρχιδιαιτητές, ενώ ο Περέιρα είναι άφαντος. Το Σάββατο ο Λίντμπεργκ είδε τον Παπαπέτρου στο ματς Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-2 και την ίδια μέρα ο Μάριν, μαζί με τον Κουκουλάκη, τον Κομίνη στο παιχνίδι ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1. Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο, οι δυο διεθνείς ρέφερι δεν είχαν πρόβλημα από αγωνιστικής άποψης.

Όμως, πρόκειται για παράσταση... βιτρίνας. Τα χοντρά λάθη, ή αν προτιμάτε αυτά που ανεβάζουν τους τόνους, γίνονται στα παιχνίδια των Ολυμπιακού (που αδικείται) και των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (που ευνοούνται), με συνέπεια να έχει αλλοιωθεί η βαθμολογία. Ας πήγαιναν, για παράδειγμα, στη Λαμία να δουν το Τσαμούρη στο χέρι του Βιεϊρίνια, ή τη Δέτση στο Πανιατωλικός-ΑΕΚ 2-1.

Επιπλέον, τόσο συστηματικά για να δουν τους Έλληνες διαιτητές, τουλάχιστον στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, οι Μάριν και Λίντμπεργκ δεν έδιναν παρών στα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Όμως, γιατί αποφεύγουν τα παιχνίδια των τριών προναφερόμενων ομάδων;

Η παρουσία τους σε αυτά θα είχε μεγαλύτερη σημασία. Θα έβλεπαν και τις αντιδράσεις των φιλάθλων για τη διαιτησία αλλά και τη γνώμη που έχουν για τους Έλληνες διαιτητές. Θα έβλεπαν και αν οι διαιτητές και οι βοηθοί αγωνίζονται υπό καθεστώς πίεσης, επειδή πίεση με λάθη μόνο υπέρ ή μόνο κατά της μιας ομάδας που αγωνίζεται, δεν υπάρχει...

Διαβάστε επίσης

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι θετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ανοικτή... γραμμή με την Μονακό, για να αποσπάσουν το «ναι» του γαλλικού συλλόγου.

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Με τα καλύτερα λόγια για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε ο θρυλικός Ίκερ, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων όλων των εποχών!