Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... εγωϊστής Σολδάνο

Ο... εγωϊστής Σολδάνο
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 08:35
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, δεν έχει διάθεση να βιαστεί με τον Φράνκο Σολδάνο. Θα του δώσει τον χρόνο που νομίζει ότι χρειάζεται ο παίκτης ώστε να βρει τον «χώρο» του στην ομάδα και φυσικά τον ρυθμό του. Ο Αργεντινός ήρθε από την πατρίδα του «κουβαλώντας» πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Ωστόσο, το να βρεις τον ρυθμό της νέας σου ομάδας δεν είναι απλό, χρειάζεσαι χρόνο. Η πρώτη... απόπειρα ενσωμάτωσης του παίκτη και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ίσως γίνει το Σάββατο, με το να συμπεριληφθεί στην αποστολή (και βλέπουμε) για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Από εκεί και έπειτα, έχει αξία να αναφέρουμε τι λένε στο Ρέντη οι νέοι του συμπαίκτες για τα όσα έχουν δει ως τώρα από 'κείνον. Πώς τον χαρακτηρίζουν, ποιά είναι τα λόγια που χρησιμοποιούν για να τον περιγράψουν. «Είναι επαγγελματίας, καλός χαρακτήρας, διαθέτει τον καλώς εννοούμενο αργεντίνικο εγωϊσμό και δεν σταματάει να δουλεύει στα τελειώματα φάσεων αφού ξέρει ότι οι απαιτήσεις από 'κείνον είναι υψηλές», λένε.

Διαβάστε επίσης

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι θετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ανοικτή... γραμμή με την Μονακό, για να αποσπάσουν το «ναι» του γαλλικού συλλόγου.

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Ύμνοι Κασίγιας για Σα!

Με τα καλύτερα λόγια για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε ο θρυλικός Ίκερ, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων όλων των εποχών!