Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αντόνιο Ντοναρούμα»

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αντόνιο Ντοναρούμα»
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 09:52

Από το βράδυ της Τρίτης στο gavros.gr σας είχαμε ενημερώσει πώς δεν είναι μονάχα ο Γιακούποβιτς ο παίκτης που κοιτάζουν στον Ολυμπιακό για τη θέση του τερματοφύλακα. Είχαμε αναφέρει τα ονόματα των Γιούρι Λοντίγκιν και Αντόνιο Ντοναρούμα. Για τον Ιταλό, πάντως, από το πρωί της Τετάρτης υπάρχει μπαράζ δημοσιευμάτων στην πατρίδα του, πώς αφήνει την Μίλαν για να έρθει στον Ολυμπιακό!

Με το δίκτυο Sky Sports να τονίζει ότι «η περιπέτεια του Ντοναρούμα στην Μίλαν φτάνει στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός τον θέλει. Είναι η ομάδα που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, πριν πάρει την απόφαση να έρθει ξανά στην Ιταλία για να αγωνιστεί συμπαίκτης με τον αδερφό του».

Το θέμα είναι πώς στην Ιταλία γίνεται μεγάλη συζήτηση για το θέμα αυτό και την πιθανή αποχώρηση του Αντόνιο Ντοναρούμα. Με τον 28χρονο γκολκίπερ που πήγε στην Μίλαν το καλοκαίρι του 2017, να αφήνει τους «ροσονέρι» για να έρθει στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους». Για να δούμε τι θα γίνει τελικά, διότι αυτό αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Λοντίγκιν στο Κατάρ

Χωρίς Λοντίγκιν στο Κατάρ

Ο 28χρονος γκολκίπερ, που ακούγεται για τον Ολυμπιακό, δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Ζενίτ στην αραβική χώρα όπου οι Ρώσοι θα κάνουν τη χειμερινή τους προετοιμασία.

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!

Το «παλεύει» ο Θρύλος για Ζιλ Ντίας!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι θετικός να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ανοικτή... γραμμή με την Μονακό, για να αποσπάσουν το «ναι» του γαλλικού συλλόγου.