Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος που γουστάρουμε!

Ο Θρύλος που γουστάρουμε!
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 22:33

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, σημειώνοντας το τρίτο σερί του διπλό για το 2019.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αλώβητοι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, δείχνοντας μάλιστα ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους έναν πολύ γεμάτο μήνα, με αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, όπου θα κριθούν τα πάντα σχετικά με τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, λίγο πριν μπει σε αυτό το πολύ δύσκολο πρόγραμμα δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι το οποίο οφείλεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Θρύλου έχει πραγματοποιήσει πάρα πολύ καλή προετοιμασία, τονίζοντας ότι εκείνες οι ημέρες είναι πολύ σημαντικές, ώστε η ομάδα να βρίσκεται στο αποκορύφωμα της απόδοσής της την κατάλληλη στιγμή.

Η στιγμή αυτή, λοιπόν, έχει φτάσει και όπως φαίνεται ο Μαρτίνς έχει καταφέρει να βγάζει πλέον τον καλύτερο εαυτό από τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι το οποίο φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα όσο και από την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Ο Θρύλος παίζει το ποδόσφαιρο που όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ γουστάρουν να βλέπουν και πλέον δείχνει ότι στην κρίσιμη καμπή της σεζόν είναι σε τρομερή φόρμα και πανέτοιμος να πετύχει τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Έγραψε ιστορία στην Τρίπολη! (pic)

Έγραψε ιστορία στην Τρίπολη! (pic)

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που ξεπέρασε τα 3.800 γκολ από καταβολής Α’ Εθνικής, συμπεριλαμβανομένων αγώνων μπαράζ και πλέι οφ.