Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζούμε ημέρες Χούντας!

Ζούμε ημέρες Χούντας!
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 18:55

«Κωμωδία» έγινε το ποδόσφαιρο στην Τούμπα όπου θα πρέπει να γελάνε ακόμη και τα τσιμέντα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να σκοράρουν κόντρα στον γεμάτο απουσίες ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τα άλλα μας λένε ότι παίζουν καλό ποδόσφαιρο, και το έριξαν στα… ανέκδοτα. Η βουτιά, της βουτιάς, ω βουτιά.

Απορούμε πώς δεν τσακώνονται ποιος θα βουτήξει πρώτος, αφού το κάνουν συνέχεια, ο Ακπόμ, ο Πέλκας, ο Κρέσπο και ο Βαρέλα, ενώ κάθε φορά που η μπάλα χτυπάει σε σώμα παίκτη του ΠΑΣ εκείνοι ζητούν πέναλτι.

Αυτά που γίνονται σήμερα στην Τούμπα γύρισαν το χρόνο πίσω! Σε «μαύρες» εποχές! Τέτοιο σπρώξιμο δεν έχει ξαναγίνει! Όποιος παίκτης του ΠΑΟΚ πλησιάζει και μπαίνει στην περιοχή του ΠΑΣ πέφτει κάτω! Βουτιές ο ένας, βουτιές ο άλλος!

Πραγματικά, απίθανα πράγματα, με την γελειότητα της… εξυγίανσης να μην έχει τέλος. Έγινε για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο ότι ζούμε ημέρες Χούντας, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει με πέναλτι-φάντασμα για το 1-0, κερδίζοντας ακόμη ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα στο ματς, στο οποίο αστόχησε ο Ακπόμ.

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας...

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ 4-0 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ 4-0 (τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα της Λάρισας στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live στο gavros.gr στις 19:30/NS1.

Άνοιξε λογαριασμό ο Μασούρας! (vid)

Άνοιξε λογαριασμό ο Μασούρας! (vid)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έκανε το 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ, με ένα υπέροχο γκολ, το πρώτο του με τη φανέλα του Θρύλου, έπειτα από μαγική ασίστ του Νάτχο.

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ ο Μάνος!

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ ο Μάνος!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται με δανεισμό στον ΠΑΣ Γιάννινα, ισοφάρισε (1-1) με γκολάρα στην Τούμπα!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα στο ματς με την ΑΕΛ.