Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνουν... εξετάσεις!

Δίνουν... εξετάσεις!
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 08:30
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ένα ματς ιδιαίτερο από πολλές απόψεις είναι το σαββατιάτικο με τον Πανιώνιο για τον Ολυμπιακό. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ένα ακόμα... στοίχημα μπροστά του και να είναι αποφασισμένος να το κερδίσει κι αυτό. Ποιο είναι; Το γεγονός πώς για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει στη διάθεσή του, ταυτόχρονα, τον Κώστα Φορτούνη και τον Γκιλιέρμε.

Οι δύο τους είναι πάντα μέσα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό. Τελευταίο ματς που αγωνίστηκε μόνο ο ένας ήταν στις 25 Νοεμβρίου, στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και να αλλάξει την εικόνα του ματς, συμβάλλοντας καταλυτικά στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1.

Αύριο θα λείπουν και οι δύο καθώς έχουν να εκτίσουν την ποινή μιας αγωνιστικής, αφού έχουν συμπληρώσει αμφότεροι από 4 κίτρινες κάρτες. Με την ομάδα να δίνει... εξετάσεις, έχοντας αυτές τις δύο απουσίες. Όχι πώς θα αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να περάσει με καλό βαθμό κι αυτές τις... εξετάσεις! Το έχει κάνει, ήδη, πολλές φορές φέτος, σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Ο Ευαγγέλου δεν κάνει

Ο Ευαγγέλου δεν κάνει

Μετά από διαιτησίες σαν τις δικές του, οι περισσότερες ομάδες θέλουν ξένους διαιτητές.