Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος ο Θρύλος για Πανιώνιο! (pic)

Πανέτοιμος ο Θρύλος για Πανιώνιο! (pic)
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 20:58

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους».

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (01/02) ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστούς τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τον σαββατιάτικο αγώνα.

Σε αυτούς βρίσκεται τελικά ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ήταν αμφίβολος για την αναμέτρηση, όμως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου κόουτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Λάζαρος, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Διαβάστε επίσης

«Μέσα» ο Καμαρά, έμεινε εκτός ο Μπουχαλάκης

«Μέσα» ο Καμαρά, έμεινε εκτός ο Μπουχαλάκης

Ο Κρητικός μέσος, σε αντίθεση με τον Καμαρά, δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έτσι έμεινε εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αναλυτικά αυτοί που δεν βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για Πανιώνιο.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου!

Με Λοντίγκιν, Ντίας και Μασούρα, αλλά χωρίς τους Σολδάνο, Αβραάμ η λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός για τη συνέχεια στο Europa League.

Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο

Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο

Μπορεί η προσοχή στον κόσμο του Ολυμπιακού να βρίσκεται κυρίως στα ματς με την Ντιναμό Κιέβου και στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ακολουθούν, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τους «κυανέρυθρους».