Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς!

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς!
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 19:02

Ο Ολυμπιακός μετά την τεσσάρα κόντρα στην ΑΕΛ, έριξε ακόμη μία κόντρα στον Πανιώνιο, επικρατώντας με 4-0 των «κυανέρυθρων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σε ακόμη έναν αγώνα ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, το οποίο συνδυάζουν και με τα νικηφόρα αποτελέσματα, κάτι το οποίο γεμίζει ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως υπογράμμισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο, είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή στιγμή.

Οι Πειραιώτες τις προσεχείς ημέρες θα δώσουν πάρα πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, όντας σε φόρμα γεμίζει ικανοποίηση τον κόουτς του Θρύλου.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό δίνει και στους παίκτες της ομάδας ψυχολογία ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή φάση ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός αποδίδει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Το ημερολόγιο της... χούντας

Το ημερολόγιο της... χούντας

Έργα και ημέρες της «εξυγίανσης» στις εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων. Η τετραετής διαδρομή από τη Ζάκυνθο, για δεύτερη φορά στην Καρδίτσα.

Η «τρέλα» του Λάζαρου έδωσε «φτερά» στον Θρύλο!

Η «τρέλα» του Λάζαρου έδωσε «φτερά» στον Θρύλο!

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να ανέβει κατακόρυφα επίπεδο ολόκληρη η ομάδα.

Μαγεία ξανά στο Ναό! (vid)

Μαγεία ξανά στο Ναό! (vid)

Δείτε από μία άλλη ματιά την τεσσάρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο σε ακόμη μία «ερυθρόλευκη» παράσταση στο «Γ. Καραϊσκάκης».