Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ημερολόγιο της... χούντας

Το ημερολόγιο της... χούντας
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 19:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Με την εμφάνιση της... εξυγίανσης, προ τετραετίας, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, άρχισε και ο... χορός των καταγγελιών για παρεμβάσεις σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων. Όλα μοιάζουν με μια αλυσίδα, στην οποία προστίθεται και ένα κρίκος, με τελευταίο αυτόν της ΕΠΣ Καρδίτσας, όμως οι αρμόδιοι δεν κάνουν τίποτα, αν και καταγγέλλονται μέθοδοι που δεν προσβάλουν μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τις δημοκρατικές διαδικασίες.

*Και στις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, που έγιναν στις 26/02/15 και ανέδειξαν νικήτρια την παράταξη Παλάσκα, υπήρξαν καταγγελίες για «παζάρι», προκειμένου να τον ρίξουν. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας κατέθεσε τα πάντα στη δικαιοσύνη, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα περιστατικά αλλά και σε ονόματα.

* Χείμαρρος για όσα έγιναν στη ΓΣ της ΕΠΣ Χαλκιδικής στις 16 Φεβρουαρίου 2016, όπου γρονθοκοπήθηκε τέως παράγοντας ομάδας, ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής Αργύρης Βούλγαρης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στους «φιλόδοξους παρατρεχάμενους των «μεγάλων κεφαλιών».

*Η κοινή γνώμη έμεινε άφωνη με όσα βγήκαν στη φόρα για τις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο νησί του τότε Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όπου στις 3 Απριλίου 2016 έγιναν εκλογές. Πιο συγκεκριμένα, έγιναν καταγγελίες για τραμπουκισμούς, βία και... χορό από 500ευρα.

* «Θα ψηφίσουν αλεξιπτωτιστές (εξυγιαντές ή σωτήρες...)». Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης κατάγγειλε «μεθόδευση» ορισμού «εκπροσώπων» που δεν γνωρίζουν ούτε που είναι η έδρα της ομάδας, ζητώντας να κατατεθούν και ποινικά μητρώα. Οι εκλογές έγιναν στις 24/10/17.

*Για τις εκλογές που έγιναν στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στις 11 Ιουνίου 2018 ο υποψήφιος για την προεδρία, Γιώργος Λαγούδης κατάγγειλε: «Οι εκλογές ήταν μια παρωδία. Με απειλές και μπράβους στήθηκε ένα πάρτι», «Απειλήθηκαν κάποια σωματεία που δεν ήρθαν να ψηφίσουν».

*Για τις εκλογές της ΕΠΣ Εβρου η δημοτική σύμβουλος, δικηγόρος στο επάγγελμα και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου δήλωσε (05/06/18) ότι «ενεπλάκη ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ενεπλάκη αργά και δεν κατάφερε τίποτα», αναφερόμενη και σε υπόγειες συναλλαγές.

*Δημοσιεύματα για παρεμβάσεις υπήρξαν και για τις εκλογές της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής που έγιναν την περασμένη Παρασκευή (01/02/18).

Διαβάστε επίσης

Η «τρέλα» του Λάζαρου έδωσε «φτερά» στον Θρύλο!

Η «τρέλα» του Λάζαρου έδωσε «φτερά» στον Θρύλο!

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να ανέβει κατακόρυφα επίπεδο ολόκληρη η ομάδα.