Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένει Φορτούνη ο Μαρτίνς…

Περιμένει Φορτούνη ο Μαρτίνς…
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 00:55

Τα πλάνα του καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, την Πέμπτη (14/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να… περιμένει τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα την Κυριακή στην Τούμπα, στο ματς του Θρύλου με τον ΠΑΟΚ, για την 20ή αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών τα δίνει όλα, για να δώσει το «παρών» την Πέμπτη στον Ναό. Και, όπως φαίνεται, έχει πιθανότητες να το κάνει και να αντιμετωπίσει την ουκρανική ομάδα. Το πρήξιμο στο πόδι του είναι αρκετά μεγάλο και ο Μαρτίνς με το επιτελείο του παρακολουθούν την εξέλιξη του, με την ευχή να ξεπεράσει ο διεθνής μεσοεπιθετικός τις ενοχλήσεις του.

Το σίγουρο είναι, ότι η συμμετοχή του κόντρα στους Ουκρανούς θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα. Την Τρίτη (12/2) ή την Τετάρτη (13/2). Όχι, όμως, μόνο του Φορτούνη, αλλά και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, όσον αφορά στην ενδεκάδα...

Διαβάστε επίσης

«Προχωράμε όλοι μαζί»

«Προχωράμε όλοι μαζί»

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς την επομένη του ματς της Τούμπας και το μήνυμά του γι’ αυτό που έρχεται με την Ντιναμό Κιέβου (14/2, 19:55).