Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόσα λάθη πουθενά στον κόσμο!

Τόσα λάθη πουθενά στον κόσμο!
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 21:10
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αυτά που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα, δείχνουν ότι οι διαιτητές είναι κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε σε ματς, όπου δεν υπάρχει η παραμικρή πίεση! Στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν λάθη! Μιλάμε για απίστευτο ρεκόρ!

Αναλυτικά τα λάθη της 20ής αγωνιστικής:

*ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1: Για τα λάθη του Ισπανού Μανθάνο, χωρίς αυτά να αποτελούν δικαιολογία για την ήττα του Ολυμπιακού, παραθέτουμε δηλώσεις του Βαρούχα: «Ο Σάκχοφ έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για προβολή με τις τάπες. Στο τρίτο γκολ ο Άκπομ πηγαίνει με τις τάπες πάνω στον Σισέ και υπάρχει φάουλ». Να συμπληρώσουμε ότι στα τελευταία λεπτά έπρεπε να αποβληθεί και ο Ελ Καντουρί.

*ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-0: Ο Βρέσκας (Ημαθίας) δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στο 2' σε ανατροπή του Δεληγιαννίδη από τον Χουλτ. Γελάει ο κόσμος με την... εξυγίανση!

*ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0: Ο Ινσούα πήγε στο νοσοκομείο μετά από αγκωνιά του Σκόνδρα και ο Κομίνης δεν έδωσε ούτε το φάουλ, ούτε την κόκκινη κάρτα!

*Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-0: Ο Τζοβάρος έδωσε κίτρινη για θέατρο αντί για πέναλτι στο σπρώξιμο του Ντιόγκο στον Ουάρντα (45+1')!

*Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 0-1: Ο Γρατσάνης στο 68' αντί να δείξει κίτρινη στον Μαξίμοβιτς την έδειξε στον Μασούρα! Οι βοηθοί σταμάτησαν από μια φορά τον Απόλλωνα με ανύπαρκτα οφσάιντ.

*Ξάνθη-Λαμία 0-0: Η Ξάνθη είναι η πιο ευνοημένη ομάδα, μετά τους ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ο βοηθός Γιαννίκος (Πειραιά) κακώς υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούκαλο, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάββας (Σερρών) σταμάτησε με ανύπαρκτα οφσάιντ του Μπερτόλιο, Σκόνδρα! Στο 86' ο Λάμπρου (Εύβοιας) δεν έδωσε φάουλ του Λισγάρα στον Επστάιν, κοντά στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

*Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2: Λάθος θέση είχε ο βοηθός Καρσιώτης και έκανε μεγάλο λάθος, καθώς στο δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού ο Μπαϊροβιτς είναι οφσάιντ (42').

Διαβάστε επίσης

Βραβεύτηκε ο από μηχανής… Θέος του Ολυμπιακού!

Βραβεύτηκε ο από μηχανής… Θέος του Ολυμπιακού!

Ο ιατρός των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Θέος, βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη», τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.

Εδώ, δεν παίζουμε!

Εδώ, δεν παίζουμε!

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετράει ο Θρύλος στην Ευρώπη, με συγκομιδή τερμάτων 15-3.