Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τεράστιο φάουλ του Γιαννιώτη!

Το τεράστιο φάουλ του Γιαννιώτη!
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 14:35

Πολύ... δράμα έβγαλε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον ΠΣΑΠ. Ο τερματοφύλακας, που θυμίζουμε πως ανήκει στον Ολυμπιακό, μίλησε ως πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» στο πλαίσιο της βράβευσής του.

Παρασύρθηκε; Ποσώς μας ενδιαφέρει. Έκανε φάουλ και άσχημο φάουλ ο Έλληνας τερματοφύλακας που απλά έδειξε για μια ακόμη φορά, πώς δεν ήθελε πραγματικά να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα και ήταν σαν να είπε αντίο στην προσπάθειά του.

«Χρονικά δύσκολη στιγμή για εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιαννιώτης. Ναι, ποιος την έκανε δύσκολη τη στιγμή; Είχε πρόταση να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό; Τι ήθελε δηλαδή να γίνει;

Πήρε το βραβείο από τον ατζέντη του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, και την ίδια ώρα, ο παρουσιαστής του συνδρομητικού καναλιού ήθελε να μοιραστεί το πρόβλημα του Γιαννιώτη, για να το κάνει... μικρότερο.

Ψυχανάλυση, δηλαδή, με τόσο κόσμο από κάτω! Και τι ακούσαμε; Ότι περιμένει ο Γιαννιώτης να βρει άλλη ομάδα το καλοκαίρι. Προφανώς για να γίνει καλά.

Επαναλαμβάνουμε, ο Γιαννιώτης ανήκει στην ομάδα. Οι δηλώσεις του ήταν σαν να μιλάει ως πρώην ποδοσφαιριστής. Και σε απολογία μπορεί να κληθεί και πρόστιμο να έχει. Δεν φτάνουν μόνο οι ικανότητες στο γήπεδο, πρέπει να σκέφτεσαι κιόλας.

Εδώ θα είμαστε εμείς και θα επανέλθουμε. Κλείνουμε με μία διαπίστωση μόνο.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Διαβάστε επίσης