Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια γροθιά ο Θρύλος για το πρώτο βήμα πρόκρισης! (pic)

Μια γροθιά ο Θρύλος για το πρώτο βήμα πρόκρισης! (pic)
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 15:56

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ (14/2, 19:55). Όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς, οι παίκτες του θα δώσουν απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Ενωμένοι για το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς.

Κι αυτό το έδειξε ο 48χρονος τεχνικός με τις επιλογές του για την αποστολή. Η οποία αποτελείται από 24 παίκτες ή πιο σωστά 22+2 παίκτες. Διότι μέσα είναι και οι Σολδάνο και Παπαδόπουλος που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. Το νόημα είναι ένα από την επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού.

Συσπείρωση, ενότητα και μια γροθιά όλοι για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κι αυτό διότι δεν είναι μόνο το αυριανό ματς, αλλά κι αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ. Δύο ματς, αλλά ένας στόχος. Νίκη την Πέμπτη, νίκη και την Κυριακή, με την ομάδα να πορεύεται ενωμένη και δυνατή για Ντιναμό Κιέβου και ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά τώρα την αποστολή, αποτελείται από τους: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, αλλά και τους Σολδάνο, Παπαδόπουλο.

Διαβάστε επίσης