Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρε Τζόλε, στον Ντέμη; Στο κανάλι του Σαββίδη;

Ρε Τζόλε, στον Ντέμη; Στο κανάλι του Σαββίδη;
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 15:27

Διαβάσαμε με έκπληξη και απογοήτευση ότι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα πάει στο OpenTv, στο κανάλι του Σαββίδη, στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη. Μάλιστα η... διαφήμιση του καναλιού προς τα έξω είναι ότι πάει στο κανάλι του Σαββίδη η «σημαία» του Ολυμπιακού. Η σημαία δεν πάει, η σημαία είναι στον ιστό της.

Ένας ατζέντης πάει που έχει καλύτερο πελάτη τον Σαββίδη στον οποίο ανήκει το κανάλι και που προφανώς μπροστά στις μπίζνες και τα ευρώ ο Τζόλε έχει διπλώσει για τα καλά τη δική του ερυθρόλευκη σημαία... Κάτι που απέδειξε με την εχθρική συμπεριφορά του στον Σύλλογο ως εκπρόσωπος του Γιαννιώτη βάζοντας σε κίνδυνο την καριέρα του παίκτη αφού η μόνη πρόταση που ήρθε στο γραφείο του Τζόλε ήταν η... πρόσκληση του Ντέμη.

Αλλά τώρα σοβαρά ρε Τζόλε; Ξέχασες τι έκαναν στη Νέα Φιλαδέλφεια οι φίλοι του Ντέμη της Φλορίτζιναλ σε σένα και στα άλλα παιδιά της γενιάς σου; Ξέχασες πως ο ίδιος ο Ντέμης λάσπωνε με λύσσα τα κατορθώματα σας;

Και πας τώρα εκεί; Σ αυτό τον καμένο τύπο, στο κανάλι του Σαββίδη; Γιατί; Άλλη εκπομπή δεν υπάρχει;

Και τι θα μας πεις; Ότι περνάει δύσκολα ο... πελάτης σου; Το ακούσαμε στα βραβεία του ΠΣΑΠ. Δυο φορές κιόλας. Και κανονίσατε να τον βραβεύσεις και εσύ. Λίγο κουλό αυτό σαν εικόνα αλλά πάσο... Εδώ έχουμε δει κι άλλα.

Αλλά όταν σε ρωτήσουν ο Ντέμης, ο Σπυρόπουλος, ο Κατσουράνης, ο Κάκος και όλοι οι υπόλοιποι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ για τον Ανδρέα, μην ξεχάσεις να τους πεις ότι με το δικό του λάθος φέτος χαντακώθηκε ο Ολυμπιακός. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να τα θυμόμαστε όλα ε;

Διαβάστε επίσης