Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα τότε τί έκανε ο Κοντονής το 2016;

Μα τότε τί έκανε ο Κοντονής το 2016;
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 12:39

Ο Γιώργος Βασιλειάδης παραβρέθηκε την Πέμπτη το πρωί στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας. Όπως ήταν λογικό ο υφυπουργός ρωτήθηκε και για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ!

Με τον Γ. Βασιλειάδη να τονίζει μεταξύ άλλων πώς «Ο ρόλος της ΓΓΑ και του εκάστοτε επικεφαλής υφυπουργού είναι η διασφάλιση των κανόνων και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεν είναι ο ρόλος της να ελέγχει τους διαιτητές...»

Μα καλά, αυτό δεν είχε κάνει ο Κοντονής το 2016; Άλλη Κυβέρνηση ήταν τότε; Δεν ματαίωσε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, εάν δεν έμπαιναν συγκεκριμένοι διαιτητές να σφυρίξουν; Δεν είχε γίνει τότε κοτζάμ θέμα με τον Σιδηρόπουλο; Αυτό δεν ήταν έμμεσα, έλεγχος της διαιτησίας;

Τώρα, όμως, ο νυν υφυπουργός δεν μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα της διαιτησίας. Φοβερό! Το ερώτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό; Άλλαξε η πολιτική της κυβέρνησης πάνω σε αυτό το θέμα;

Τα ερωτήματα ρητορικά, οι απαντήσεις προφανείς για όσους αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει...

Διαβάστε επίσης

Το δίλημμα της επίθεσης

Το δίλημμα της επίθεσης

Ο μεν Γκερέρο δεν απέδωσε καλά στην Τούμπα, αλλά έχει 4 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο δε Χασάν έχει 3 γκολ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.