Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελικός» την Κυριακή!

«Τελικός» την Κυριακή!
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 14:38

Το ματς με την ΑΕΚ, το απόγευμα της Κυριακής (17/2, 19:30) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Όχι μόνο για βαθμολογικούς. Υπό την έννοια ότι με μια νίκη ο Ολυμπιακός θα «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα, με τη διαφορά να είναι στο +8 (σ.σ.: 48 με 40), εννέα αγωνιστικές πριν το φινάλε. Κι αυτό λέει πολλά με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία. Όμως, δεν είναι αυτό το μόνο που έχει σημασία.

Αυτό που μετρά ακόμα περισσότερο είναι ο ψυχολογικός τομέας. Διότι μια νίκη και κυρίως εάν συνοδευτεί και με μια καλή εμφάνιση, θα δώσει μεγάλη τόνωση ενόψει της ρεβάνς στο Κίεβο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται μια μεγάλη νίκη για να πάρουν τα πάνω τους και να πάνε ακόμα πιο δυνατά στην Ουκρανία, για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Διαβάστε επίσης

Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Ολυμπιακός δείχνει να μην έχει την ίδια «φρεσκάδα».

Το μεγαλείο του Θρύλου! (pic)

Το μεγαλείο του Θρύλου! (pic)

Ένας οπαδός που έχει χάσει την όρασή του, ταξίδεψε από τη Μυτιλήνη για να είναι στη Θύρα 7, στο ματς με την Ντιναμό.