Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υπόσχεση και η πίστη των Πειραιωτών…

Η υπόσχεση και η πίστη των Πειραιωτών…
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 22:40

Την ισοπαλία (2-2) με την Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το Γιουρόπα Λιγκ, έχει αφήσει ο Ολυμπιακός ήδη… πίσω. Και η ρεβάνς στην Ουκρανία μπορεί να… περιμένει! Οι Πειραιώτες κοιτάζουν μόνο το ματς της Κυριακής (17/2) με την ΑΕΚ, για τη Σούπερ Λίγκα. Με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει πάση θυσία τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους, ψυχολογία και γόητρο. Και όχι μόνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ για τον κόσμο, τον σύλλογο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τόσο ο ηγέτης του Θρύλου όσο και οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν στηρίξει απόλυτα την ομάδα από την αρχή της σεζόν. Και οι παίκτες του Θρύλου το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, για αυτό και θέλουν να ανταποδώσουν. Να τηρήσουν την υπόσχεση τους και να κάνουν πράξη αυτό που τους ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Κάτι που δήλωσε και ο Μπίμπαρς Νάτχο. Με τον Ισραηλινό μέσο να τονίζει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να κερδίσουμε για τον κόσμο μας πρώτα από όλα, για τον σύλλογο και για τον πρόεδρό μας, γιατί μας υποστήριξε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και υποσχεθήκαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο». Λίγα λόγια, που λένε… πολλά. Που δείχνουν το κλίμα που επικρατεί ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στον Ναό.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι αδίκησαν τον εαυτό τους τόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και κόντρα στην Ντιναμό. Και έχουν πεισμώσει για αυτό! Δεν θέλουν να… γκρεμίσουν όσα έχτισαν τον τελευταίο καιρό και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Να κερδίσουν την ΑΕΚ και να πάνε με άλλο ηθικό στην Ουκρανία. Εκεί όπου θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι…

Διαβάστε επίσης

Μία γροθιά ο Ολυμπιακός!

Μία γροθιά ο Ολυμπιακός!

Καθολική στήριξη στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ από όλη την οικογένεια του Θρύλου, κάτι το οποίο τονίστηκε και στη συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Μιχάλη Κουντούρη.

«Τρέχει» για Ουκρανία ο Ομάρ…

«Τρέχει» για Ουκρανία ο Ομάρ…

Ο Ελαμπντελαουί αναμένεται να ενσωματωθεί την Δευτέρα (18/2) σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δώσει το «παρών» στο Κυριακάτικο (17/2) ματς με την ΑΕΚ…