Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσηλωμένοι 100% στο στόχο

Προσηλωμένοι 100%  στο στόχο
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 17:01
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο πρώτος προημιτελικός με τη Λαμία, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έληξε ισόπαλη 3-3. Όμως, για τους παίκτες του Ολυμπιακού αυτό το ματς είναι λες και δεν έχει... γίνει, ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Υπό την έννοια πώς στο μυαλό των παικτών του Θρύλου είναι σαν να ξεκινούν όλα από την αρχή, από το μηδέν! Κι αυτό που κυριαρχεί είναι η προσήλωση 100% στο στόχο, την πρόκριση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και θα κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο για να φτάσουν εκεί. Πρώτα στο ματς με την Λαμία και μετά στα δύο ματς της ημιτελικής φάσης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν δυναμικά στο αυριανό ματς, με στόχο να μην επιτρέψουν στους παίκτες της Λαμίας να κάνουν ούτε σκέψη πώς μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό για να επιβάλλουν το ρυθμό τους, να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και να τελειώσουν από νωρίς με την πρόκριση. Αυτό είναι το πλάνο, αυτός σκοπεύουν να εφαρμόσουν, για να περάσουν την 4άδα του Κυπέλλου και να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης