Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το πιο δύσκολο δίμηνο είναι μπροστά...

Το πιο δύσκολο δίμηνο είναι μπροστά...
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 13:25
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Δύο μήνες και κάτι ημέρες απομένουν ως το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος που λήγει στις 5 Μαΐου. Μια περίοδος που δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που έχουν μείνει εκτός στόχων. Η δεύτερη θέση δεν αποτελεί στόχο για τον Ολυμπιακό. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει ως το τέλος, να την «κλειδώσει» για να συμμετάσχει τη νέα σεζόν στα προκριματικά του Champions League.

Ένα δίμηνο που θα είναι πολύ δύσκολο. Κι αυτό διότι όταν δεν έχεις στόχους να κυνηγήσεις, λείπει κάτι. Βέβαια, όταν φορά ένας ποδοσφαιριστής την ερυθρόλευκη φανέλα, τότε δεν χρειάζεται να έχεις άλλο κίνητρο. Κίνητρο είναι να την φοράς και να κάνεις ό,τι καλύτερο για εκείνη, για τον σύλλογο.

Ναι μεν θα είναι δύσκολοι οι δύο προσεχείς μήνες, αλλά από τη στιγμή που όλοι κρίνονται, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και εκεί αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς δεν «διάβασε» καλά το ματς

Ο Μαρτίνς δεν «διάβασε» καλά το ματς

Το Κύπελλο ήταν ο μοναδικός στόχος που είχε απομείνει για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η ομάδα δεν ξεκίνησε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να «καθαρίσει» την πρόκριση.