Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια στιγμή και αλλάζουν όλα...

Μια στιγμή και αλλάζουν όλα...
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 13:42

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα εναλλαγής συναισθημάτων από τη μια στιγμή στην άλλη! Από το ζενίθ στο ναδίρ και αντίστροφα. Κάτι που ισχύει, στην προκειμένη περίπτωση, για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που κάνει τη διαφορά σε όλη τη σεζόν. Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», ο πρώτος σε ασίστ. Και στο χθεσινό ματς του Κυπέλλου, μετά την είσοδό του στο ματς, συνέβαλε για να αλλάξει εικόνα ο Ολυμπιακός.

Ήταν το διάστημα που έγινε περισσότερες ευκαιρίες, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν παραπάνω, είχαν φάσεις. Ώστε να φτάσουμε στο τέλος, στη φάση με το πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε. Το εκτέλεσε ο 26χρονος μέσος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει! Δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαράνοφ από την «άσπρη βούλα».

Μια στιγμή και αλλάζουν όλα. Στο ένα ματς κορυφαίος, κάνει τη διαφορά, στο άλλο χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία που «κοστίζει» μια πρόκριση!

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς δεν «διάβασε» καλά το ματς

Ο Μαρτίνς δεν «διάβασε» καλά το ματς

Το Κύπελλο ήταν ο μοναδικός στόχος που είχε απομείνει για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η ομάδα δεν ξεκίνησε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Η άμυνα τον «πλήγωσε» ξανά

Η άμυνα τον «πλήγωσε» ξανά

Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί 6 γκολ σε 7 ματς στο Κύπελλο, αλλά και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε όλες τις διοργανώσεις.