Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «Φαραώ» του Φεβρουαρίου! (pic)

Ο «Φαραώ» του Φεβρουαρίου! (pic)
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 23:30

Μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχασε ο Αχμέντ Χασάν. Και αυτό, διότι την Πέμπτη (28/2) στη ρεβάνς του Θρύλου με την Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», σούταρε ψηλά άουτ από το σημείο του πέναλτι. Με τον Αιγύπτιο επιθετικό να «χαλάει» τις εντυπωσιακές επιδόσεις που είχε τον Φεβρουάριο, μέσα στον οποίο σκόραρε επτά τέρματα.

Παρόλα αυτά, οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την kingfut.com, η οποία του έδωσε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Αιγύπτου για τον μήνα Φεβρουάριο! Συγκεκριμένα, ο Χασάν κέρδισε το βραβείο «ο Φαραώ του μήνα», όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο της αιγυπτιακής ιστοσελίδας αναφέρεται:

«Αυτό το μήνα, το βραβείο του Kingfut «Φαραώ του μήνα» αναγνωρίζει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, ως τον καλύτερο για τον μήνα Φεβρουάριο. Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός δείχνει αναγεννημένος μετά από τον τραυματισμό του και το αποδεικνύει με μια εντυπωσιακή απόδοση που είχε αυτό τον μήνα. Ο 25χρονος φορ, σημείωσε επτά τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, τρία εκ των οποίων στο ματς με τον ΟΦΗ, όπου πραγματοποίησε χατ-τρικ.

Οι εμφανίσεις του Χασάν, έφεραν και την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, με την ομάδα του Αγκίρε να τον προσκαλεί για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Νίγηρα. Είναι καιρός να λάμψει με τους «Φαραώ», που υποφέρουν από έλλειψη επιθετικών, αφού παίκτες όπως ο Μοχσέν και ο Γκαμάλ δεν έχουν αποδείξει την δυναμική τους στη θέση αυτή. Εξάλλου, οι Αιγύπτιοι έχουν δεχτεί έντονη κριτική για το γεγονός πως έπαιξαν αμυντικά με τον Κούπερ στο τιμόνι, ο οποίος περίμενε το γκολ μόνο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ».

Διαβάστε επίσης

«Ψηλά το κεφάλι, μόνο νίκες μέχρι τέλους»

«Ψηλά το κεφάλι, μόνο νίκες μέχρι τέλους»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του, ζητώντας τους να ανασυνταχθούν, προκειμένου να πετύχουν μόνο νίκες μέχρι το φινάλε της σεζόν, δίνοντας χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Κλειστά «χαρτιά»...

Κλειστά «χαρτιά»...

Όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο δευτεριάτικο ματς με τον Απόλλωνα.