Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον έκανε… παράρτημα, κανονικά!

Τον έκανε… παράρτημα, κανονικά!
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019 - 20:58

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό εμείς. Ο Παναθηναϊκός πλέον ζει για έναν λόγο. Αρχικά γι’ αυτούς που πάνε και βρίζουν τον Αλαφούζο. Μαζόχας και αυτός. Άστους να πάνε Γ’ Εθνική να δουν τη γλύκα, κάθεσαι και μπαλώνεις. Ο δεύτερος, είναι να παίζουν δύο ματς όλη τη χρονιά. Αυτά με τον Ολυμπιακό. Στο Καραϊσκάκη έκαναν τα πάντα. Έτρωγαν το χορτάρι, πανηγύριζαν την ισοπαλία!

Σήμερα, οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη είδαν πάλι αλχημείες από τον προπονητή τους. Όλα τα δοκιμάζει στην άμυνα όταν παίζει με τον ΠΑΟΚ. Έφαγε ένα τρίμπαλο στον πρώτο γύρο στην Τούμπα. Τα Μέσα του Παναθηναϊκού παρότρυναν τους «πράσινους» να βάλουν τέλος στο αήττητο της ομάδας του Λουτσέσκου. Ναι αμέ. Ένα γκολ στο 2ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και 0-1. Ένα ακόμη γκολ στο 2ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου και 0-2.

Στην εξέδρα; Όλοι ευτυχισμένοι. «Αλαφούζο σε γ…..», τα συνθήματα. Μια ωραία ατμόσφαιρα.

Παράρτημα τους έκανε ο ΠΑΟΚ, τους δίνει και δανεικούς που παίζουν και βασικοί και περπατάνε και η ζωή συνεχίζεται.

Όλος ο Παναθηναϊκός άλλωστε για ένα ματς ζει. Να παίξει, να σκυλιάσει, με τον Ολυμπιακό στις 17 του Μάρτη στο ΟΑΚΑ. Τώρα αν τους στραβώσει μέσα στο γήπεδο, είναι ικανοί να μπουν και σε αυτό και να το διακόψουν. Μήπως έχουν τίποτα να χάσουν; Τι; Το ευρωπαϊκό εισιτήριο;

Διαβάστε επίσης

Ξανά... κωμωδία με Βασιλειάδη

Ξανά... κωμωδία με Βασιλειάδη

Από τη μια μιλάει αόριστα για συμφωνία με την UEFA από την άλλη τα ουσιαστικά θέματα στο νομοσχέδιό του είναι οι φωτογραφικές διατάξεις για τον Μελισσανίδη και για τα γήπεδα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.