Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ποιότητα του Γκιλιέρμε και το ρεκόρ που κυνηγά...

Η ποιότητα του Γκιλιέρμε και το ρεκόρ που κυνηγά...
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 - 08:38

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό είναι αδιαμφισβήτητα ο Γκιλιέρμε Τόρες.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού έχει και συνεχίζει να δείχνει την τεράστια ποιότητα που διαθέτει, η οποία φάνηκε και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο τελευταίο ματς των «ερυθρόλευκων» για το πρωτάθλημα.

Ο Γκιλιέρμε δίνει σιγουριά και ποιότητα στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, ανεβάζοντας την ποιότητά της, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει τον Πέδρο Μαρτίνς στο να τον χρησιμοποιήσει σε όλη τη διάρκεια των τελευταίων 7 αγώνων της ομάδας για όλες τις διοργανώσεις.

Φυσικά, σε αυτό μεγάλο και σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ο τραυματισμός του Μαντί Καμαρά, ωστόσο, ο Μαρτίνς δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη που έχει στον Γκιλιέρμε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, λοιπόν, έχει αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο στα ματς με τον ΠΑΟΚ, την Ντιναμό στο «Γ. Καραϊσκάκης», την ΑΕΚ, την Ντιναμό στο Κίεβο, τον ΟΦΗ, την Λαμία για το Κύπελλο και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στα τελευταία δηλαδή 7 ματς του Ολυμπιακού.

Πλέον, ο Γκιλιέρμε αν αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο και στους αγώνες με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο φαντάζει πολύ πιθανό θα γίνει ο παίκτης που θα έχει χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα συνεχόμενα ματς από τον Μαρτίνς τη φετινή σεζόν.

Αυτή τη στιγμή αυτό το ρεκόρ έχουν οι Ομάρ και Τσιμίκας με 8 συμμετοχές, τις οποίες είχαν πραγματοποιήσει μάλιστα πολύ νωρίς στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Το ευχαριστώ του Χασάν! (pic)

Το ευχαριστώ του Χασάν! (pic)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε όλους τους φίλους του για τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά του.