Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παραλήρημα Λουτσέσκου απειλεί με βαριά «καμπάνα» και τον ΠΑΟΚ!

Το παραλήρημα Λουτσέσκου απειλεί με βαριά «καμπάνα» και τον ΠΑΟΚ!
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 - 23:07

Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν φέρει οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος, τόσο τον Ρουμάνο τεχνικό όσο και την ίδια την ομάδα των Θεσσαλονικέων.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι υπότροπος και του ασκήθηκε δίωξη, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολύ μεγάλες ποινές σε περίπτωση νέου παραληρήματος!

Το γεγονός αυτό έχει… αγχώσει την… εξυγίανση, αλλά και το κυβερνών κόμμα, καθώς έχει γίνει μεγάλη «προσπάθεια» φέτος και κανείς δεν θα ήθελε να υπάρξει ποινή που μπορεί να επιφέρει ακόμη και μείωση βαθμών στους Θεσσαλονικείς. Αλλά είναι πιθανό με δεδομένη τη στάση και την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά του 50χρονου τεχνικού.

Ο Λουτσέσκου διώκεται σύμφωνα με το άρθρο 20Α, παράγραφος 1, 2 και 3 α και β για «επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ή δυσμενών κρίσεων». Η χρηματική ποινή για τον Ρουμάνο τεχνικό κυμαίνεται από 20.000-50.000 ευρώ. Το γεγονός, δε, πώς είναι υπότροπος τον φέρνει μπροστά σε νέες δυσκολίες. Αναλυτικότερα, η Πειθαρχική Επιτροπή σωρευτικά μπορεί να επιβάλλει δυνητικά:

i) απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

ii) απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει διευκρίνιση για το αν οι δύο αυτές ποινές μπορούν να επιβληθούν μαζί με το πρόστιμο, ή το πρόστιμο και μία από τις δύο ποινές.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι σε κάθε νέα υποτροπή του Λουτσέσκου, θα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο τουλάχιστον 120.000 ευρώ, αλλά και ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού του ΠΑΟΚ και ούτω κάθε εξής. Δηλαδή -1 βαθμό για κάθε νέα υποτροπή για τον ΠΑΟΚ, όσο ο Ρουμάνος τεχνικός θα επιδεικνύει αντίστοιχες συμπεριφορές.

Διαβάστε επίσης

Η ποιότητα του Γκιλιέρμε και το ρεκόρ που κυνηγά...

Η ποιότητα του Γκιλιέρμε και το ρεκόρ που κυνηγά...

Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να δείχνει την τεράστια κλάση του, κάτι το οποίο έχει οδηγήσει, σε συνδυασμό και με τους τραυματισμούς, τον Πέδρο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιήσει σε όλη τη διάρκεια και των τελευταίων 7 αγώνων του Ολυμπιακού.

Το ευχαριστώ του Χασάν! (pic)

Το ευχαριστώ του Χασάν! (pic)

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε όλους τους φίλους του για τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά του.