Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάθημα με βίντεο

Μάθημα με βίντεο
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 - 08:49

Το κομμάτι της ανάλυσης του αντιπάλου είναι πολύ σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς, όσον αφορά στην προετοιμασία των παικτών του για κάθε ματς που έρχεται. Έτσι έγινε και την Παρασκευή που έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του, με ματς του Άρη. Επικεντρώθηκε σε δύο. Στην ισοπαλία 1-1 που πήρε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και στη νίκη 2-0 που σημείωσε με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Λογικό, διότι ήταν ενδεικτικές αναμετρήσεις ώστε να αναλύσει στους παίκτες του τα σημεία που πρέπει να προσέξουν. Δίνοντας μεγάλη σημασία στον τρόπο που αγωνίζονται οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης. Στην αμυντική, αλλά και την επιθετική τους συμπεριφορά. Κι αυτό είναι ενδεικτικό της σημασίας που έχει το ματς αυτό για τους «ερυθρόλευκους».

Είναι σίγουρο, δε, πώς στη σαββατιάτικη και τελευταία προπόνηση πριν το ματς αυτό, θα κάνει τις απαραίτητες, τελευταίες επισημάνσεις με θέμα τα τρωτά σημεία που έχει ο Άρης, πάνω τα οποία σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, «χτυπώντας» πάνω τους...

Διαβάστε επίσης

Λιγοστές αλλαγές

Λιγοστές αλλαγές

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει με την γνωστή «συνταγή» και στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη.