Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «μάγος» του Θρύλου!

Ο «μάγος» του Θρύλου!
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 21:44

Έχει δείξει από την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό ότι διαθέτει τεράστια ποιότητα. Ικανός να «χαζέψει» τον οποιονδήποτε αντίπαλο με μία του κίνηση και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσει.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος ήταν και στο ματς με τον Άρη απολαυστικός.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε ό,τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και αυτό που του έχει λείψει σε πολλά ματς στη φετινή σεζόν, την ουσία. Ο Ποντένσε σκόραρε δύο γκολ στο ματς, όντας ο πολυτιμότερος του Ολυμπιακού και οδηγώντας τον Θρύλο σε μία πολύ σημαντική και εμφατική νίκη με 4-1 την ημέρα των γενεθλίων των «ερυθρόλευκων».

Πλέον, ο Ποντένσε έφτασε τα 8 γκολ και τις 7 ασίστ στη φετινή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμοί μάλιστα που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι πολύ μεγαλύτεροι.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ποντένσε προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τον ανεβάζει επίπεδο με την τεράστια κλάση του και μέσα από τη σκληρή δουλειά, αν μπορέσει να διορθώσει τα τελειώματά του θα γίνει ο νέος «μάγος» του Θρύλου, τον οποίο θα λατρεύουν οι ΓΑΥΡΟΙ και θα μισούν όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Τα «γλέντια» του Θρύλου στο γήπεδο του ΠΑΟ! (vids)

Τα «γλέντια» του Θρύλου στο γήπεδο του ΠΑΟ! (vids)

Με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής (17/03) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, το gavros.gr σας βάζει στο κλίμα και σας θυμίζει μερικές από τις κορυφαίες νίκες των «ερυθρόλευκων» εκτός έδρας κόντρα στον «πελάτη» τους στο πρωτάθλημα.

Εξαιρετικός ο Μασούρας!

Εξαιρετικός ο Μασούρας!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, δείχνοντας και στο ματς με τον Άρη ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Δύο γκολ σε ένα ματς για 3η φορά ο Ποντένσε!

Δύο γκολ σε ένα ματς για 3η φορά ο Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού σκόραρε δις απέναντι στον Άρη, κάτι το οποίο έχει καταφέρει επίσης κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και με τη φανέλα της Μορεϊρένσε με αντίπαλο την Νασιονάλ.