Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «γλέντια» του Θρύλου στο γήπεδο του ΠΑΟ! (vids)

Τα «γλέντια» του Θρύλου στο γήπεδο του ΠΑΟ! (vids)
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 - 23:00

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του κόντρα στον Άρη, παίρνοντας τη νίκη με 4-1 ανήμερα των γενεθλίων του και πλέον στρέφει όλη την προσοχή του στο ματς της Κυριακής (17/03) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης για όλους στο σύλλογο, κάτι το οποίο τους μετέφερε και ο κόσμος του Θρύλου στο ματς με τον Άρη, ζητώντας από τους παίκτες της ομάδας να τα δώσουν όλα για το διπλό στο ΟΑΚΑ. Κάτι το οποίο είναι αποφασισμένοι όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να καταφέρουν, δίνοντας χαρά στους εκατομμύρια ΓΑΥΡΟΥΣ σε όλο τον πλανήτη.

Ο Θρύλος έχει «γλεντήσει» πάρα πολλές φορές τον ΠΑΟ τόσο στο γήπεδό του όσο και μακριά από αυτό και είναι αποφασισμένος και πανέτοιμος να το πράξει για ακόμη μία φορά την προσεχή Κυριακή.

Το gavros.gr σας βάζει σιγά-σιγά στους ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης, θυμίζοντάς σας κάποιες από τις κορυφαίες νίκες του Ολυμπιακού εκτός έδρας επί του «πελάτη» του για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή με το… βλέμμα στον ΠΑΟ!

Επιστροφή με το… βλέμμα στον ΠΑΟ!

Μετά το ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις και ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (17/03) στο ΟΑΚΑ.

Ο «μάγος» του Θρύλου!

Ο «μάγος» του Θρύλου!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν σε ακόμη ένα ματς του Ολυμπιακού απολαυστικός, δείχνοντας την τεράστια κλάση του και βοηθώντας με τα δύο γκολ του την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 4-1 επί του Άρη.

Εξαιρετικός ο Μασούρας!

Εξαιρετικός ο Μασούρας!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, δείχνοντας και στο ματς με τον Άρη ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.