Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις υπηρεσίες του Ιβάν η ΕΠΟ και ο Γιαννάκης ο Γκούμας!

Στις υπηρεσίες του Ιβάν η ΕΠΟ και ο Γιαννάκης ο Γκούμας!
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 22:07

Δεν υπάρχουν τα όσα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γίνεται αντιληπτό ακόμη και από τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας Νέων το τι συμβαίνει…

Στους 20 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Γιαννάκης ο Γκούμας για τις αναμετρήσεις με Δανία, Αγγλία και Τσεχία στον δεύτερο όμιλο της Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βρίσκονται 7 παίκτες του ΠΑΟΚ (!). Πιο συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι Λύρατζης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μιχαηλίδης, Γκαργκαλατζίδης.

Και όχι μόνο αυτό. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης ο γιος του Βρακά της ΕΠΣ Ηπείρου, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς και ο Μελιόπουλος της Ξάνθης που έχει αποκτηθεί από τους Θεσσαλονικείς. 9 από τους 20 δηλαδή… Και μόλις ένας από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Νεοφυτίδης.

Φάνηκε για ακόμη μία φορά ότι η ΕΠΟ βρίσκεται στις υπηρεσίες του Ιβάν ακόμη και σε επίπεδο των μικρών εθνικών ομάδων. Αλλά φυσικά και ο προπονητής της Κ19 της «γαλανόλευκης» Γιάννης Γκούμας.

Είναι αυτονόητο ότι η συγκεκριμένη αποστολή από τον Γιάννη Γκούμα αποτελεί προσβολή για την Ακαδημία των Πειραιωτών, η οποία κατά γενική ομολογία πραγματοποιεί κάθε χρόνο άλματα προόδου, ακολουθώντας τα πρότυπα των κορυφαίων κλαμπ παγκοσμίως.

Έχουν γίνει το… παραμάγαζο του Γραμμένου ακόμη και οι μικρές εθνικές ομάδες…

Διαβάστε επίσης

Πετάει... ο «Σούπερμαν» του Θρύλου!

Πετάει... ο «Σούπερμαν» του Θρύλου!

Ο Ντανιέλ Ποντένσε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

Αισιοδοξία για Χασάν

Αισιοδοξία για Χασάν

Παρά το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, υπάρχει σιγουριά στις τάξεις των Πειραιωτών ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.