Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Περέιρα επικίνδυνος για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο

Ο Περέιρα επικίνδυνος για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 19:57

Οι ορισμοί είναι πολιτική, δείχνουν και μια φιλοσοφία. Αυτό που έκανε ο Περέιρα, ορίζοντας τον Τσαμούρη (Πειραιά) να σφυρίξει το Σαββατιάτικο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ δείχνει και φιλοσοφία 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Και επειδή οι διαιτητές και οι βοηθοί παίρνουν μηνύματα, ο Πορτογάλος δεν νοιάζεται αν έτσι οδηγεί σε διάφορα συμπεράσματα; Δεν βλέπει που ο ΠΑΟΚ ευνοείται συστηματικά από όλους τους διαιτητές και τους βοηθούς;

Για αυτό ο Περέιρα όχι μόνο δεν κάνει τίποτα αλλά ρίχνει και λάδι στη φωτιά! Αυτή την εντύπωση δίνει ο ορισμός του Τσαμούρη σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Πειραιώτης ρέφερι στο εκτός έδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τη Λαμία, τη 12η αγωνιστική προκάλεσε όσο δεν παίρνει. Όλη η Ελλάδα είδε το χέρι του Βιεϊρίνια, ο οποίος έπαιξε βόλεϊ στο 11', εκτός από τον Τσαμούρη που φυσικά δεν έδωσε το πέναλτι της δεκαετίας. Κανονικά ο Περέιρα έπρεπε να είχε παραιτηθεί και ο Τσαμούρης να πάει σπίτι του.

Κύριε Περέιρα, λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Ο Πορτογάλος με τέτοιες επιλογές δείχνει ότι είναι επικίνδυνος για τη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Αισιοδοξία για Χασάν

Αισιοδοξία για Χασάν

Παρά το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, υπάρχει σιγουριά στις τάξεις των Πειραιωτών ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στις υπηρεσίες του Ιβάν η ΕΠΟ και ο Γιαννάκης ο Γκούμας!

Στις υπηρεσίες του Ιβάν η ΕΠΟ και ο Γιαννάκης ο Γκούμας!

Επτά παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και ο γιος του Βρακά, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Μελιόπουλος της Ξάνθης που έχει αποκτηθεί από τους Θεσσαλονικείς, στην αποστολή της Εθνικής Νέων. Αντίθετα, μόλις ένας παίκτης του Ολυμπιακού στο... παραμάγαζο του Γραμμένου.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα για τον ορισμό του Τσαμούρη...

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα για τον ορισμό του Τσαμούρη...

Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται, με τους Θεσσαλονικείς να «φωνάζουν» για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε κλείσει… τα μάτια στο πεντακάθαρο χέρι του Βιεϊρίνια κόντρα στην Λαμία.