Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προτεραιότητα ο σέντερ φορ

Προτεραιότητα ο σέντερ φορ
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 08:45

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έχει πέσει ήδη στο... τραπέζι και οι άνθρωποι του Θρύλου έχουν ξεκινήσει την εφαρμογή του, με στόχο να μπορέσουν να έχουν κάνει τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν, βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί. Θυμίζουμε πώς η καλοκαιρινή προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου, ενώ το πρώτο επίσημο ματς είναι στις 23-24 Ιουλίου, για τα προκριματικά του Champions League.

Προτεραιότητα για τη νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό είναι το θέμα του επιθετικού. Αυτό θέλουν να «κλείσουν» το ταχύτερο δυνατό για να μπορέσουν να περάσουν στις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» να βάζει δύο ονόματα στο... κάδρο.

Τον Μάρκους Μπεργκ και τον Άνταμ Σάλαϊ. Για τον Σουηδό δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα, με έφεση στο σκοράρισμα. Το συμβόλαιό του με την Αλ Αΐν τελειώνει και είναι μια περίπτωση που έχει ψάξει αρκετά ο Ολυμπιακό. Φέτος έχει 14 ματς στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ με 10 γκολ, ενώ συνολικά στη σεζόν 20 ματς με 12 γκολ.

Όσον αφορά στον Ούγγρο σέντερ φορ της Χόφενχαϊμ είναι μια περίπτωση που έχει το ενδιαφέρον της. Ο Σάλαϊ αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα από το 2016, ενώ έχει περισσότερα από 50 ματς με την εθνική του ομάδα και 20 γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει, αλλά υπάρχει όρος να ανανεωθεί βάσει συμμετοχών. Φέτος έχει 23 ματς στην Μπουντεσλίγκα και 4 γκολ, όχι τόσα πολλά ματς στη βασική ενδεκάδα. Ο 32χρονος φορ με ύψος 1,93 μέτρα είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση που θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για την επίθεση.

Διαβάστε επίσης