Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Αγρίνιο, από πεντάρα σε πεντάρα!

Στο Αγρίνιο, από πεντάρα σε πεντάρα!
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 21:21
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Χάζεψε ο κόσμος με την μπάλα που έπαιξε ο Θρύλος απόψε στο Αγρίνιο. Φανταστική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό που νίκησε 5-0 στην έδρα του Παναιτωλικού. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν πέντε φορές σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Κάτι που είχε να κάνουν τρία χρόνια. Να σκοράρουν πέντε γκολ μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά ήταν τον Απρίλιο του 2016, στα 10/4. Και, τι σύμπτωση! Κι εκείνη η πεντάρα ήταν στο Αγρίνιο.

Σε εκείνο το ματς οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μάρκο Σίλβα ήταν ήδη πρωταθλητές, αλλά δεν σταμάτησαν να προσφέρουν θέαμα και να προκαλούν τον θαυμασμό όλων. Μετά από τρία χρόνια το επανέλαβαν, ξανά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στην έδρα του τελευταίου.

Σε εκείνη την αναμέτρηση τα γκολ του Ολυμπιακού είχαν σημειώσει οι Φορτούνης (7'), Ντα Κόστα (30'), Σεμπά (57'), Πουλίδο (69') και Πάρντο (86'). Φέτος η σειρά των σκόρερ ήταν η ακόλουθη: Μασούρας (9'), Χασάν (50'), Γκιλιέρμε (61'), Καμαρά (70') και Ομάρ (78'). Κοινό σημείο των δύο αναμετρήσεων...

Όπως το 2016 έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός πήρε γκολ από πέντε διαφορετικούς παίκτες του.

Διαβάστε επίσης