Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πεντάρα» για τέταρτη φορά φέτος! (vids)

«Πεντάρα» για τέταρτη φορά φέτος! (vids)
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 22:28

Σκέτη απόλαυση ήταν ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, στο ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (7/4), για την 27η αγωνιστική της Superleague. Με τους Πειραιώτες να «διαλύουν» τους Αγρινιώτες με 5-0, με τέρματα των Μασούρα, Χασάν, Γκιλιέρμε, Καμαρά και Ελαμπντελαουί.

Η εν λόγω «πεντάρα», μάλιστα, ήταν η τέταρτη φετινή για τον Θρύλο! Δείγμα του απολαυστικού και επιθετικού ποδοσφαίρου που παίζει η ομάδα τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η πρώτη ήταν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (5-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», την δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Τότε που είχαν «βρει» δίχτυα οι Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ποντένσε, Γκερέρο και Μεριά.

Η δεύτερη φορά που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «έριξε» τάλιρο ήταν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα, στο Europa League, στο ματς με την Ντουντελάνζ (5-1) στον Ναό, για τη φάση των ομίλων. Σκόρερ σε αυτή την μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη οι Τοροσίδης, Φορτούνης (δύο), Χριστοδουλόπουλος και Χασάν.

Τέλος, πριν από την «πεντάρα» επί του Παναιτωλικού, είχε προηγηθεί αυτή επί του ΟΦΗ (5-1) στο «κάστρο» στου Θρύλου, για την 22η αγωνιστική της Superleague, με χατ-τρικ του Χασάν και γκολ των Μασούρα και Φορτούνη.

Διαβάστε επίσης

Χαρούμενος ο Ομάρ! (pic)

Χαρούμενος ο Ομάρ! (pic)

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τη χαρά του για την εμφατική νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναιτωλικό, δίνοντας τα εύσημα στους συμπαίκτες του.