Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο ρεκόρ καριέρας από τον Ομάρ! (pic)

Νέο ρεκόρ καριέρας από τον Ομάρ! (pic)
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 18:06

Εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στο Αγρίνιο, βάζοντας μάλιστα το κερασάκι στην τούρτα… κάνοντας το τελικό 5-0 των Πειραιωτών κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με το γκολ του αυτό ο Νορβηγός αμυντικός του Θρύλου σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ομάρ έφτασε τα 3 γκολ στην Super League, την ώρα που έχει δώσει και 5 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Οι συγκεκριμένες επιδόσεις του Ομάρ αποτελούν νέο ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media.

Ο Ομάρ είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στον Θρύλο.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Διαβάστε επίσης

Μαγικός Φορτούνης!

Μαγικός Φορτούνης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν φανταστικός στο Αγρίνιο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την τεράστια κλάση του, «χαζεύοντας» τους αντιπάλους του και κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του.

Η χαρά του Μεριά στο γκολ του Καμαρά! (pic)

Η χαρά του Μεριά στο γκολ του Καμαρά! (pic)

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οποία φαίνεται πόσο χάρηκε ο Τυνήσιος αμυντικός το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό ο φίλος και συμπαίκτης του.