Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κινήσεις ματ για το μέλλον

Κινήσεις ματ για το μέλλον
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 08:59

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ σημαντικές για τον Ολυμπιακό. Διότι είναι αρκετά πιθανό να κλείσουν δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις. Να τελειώσουν δύο θέματα που έχουν πολύ μεγάλη σημασία για την επόμενη ημέρα και το πλάνο του Θρύλου. Δύο σημαντικά κεφάλαια για τους «ερυθρόλευκους». Κώστας Φορτούνης και Ζοζέ Σα.

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναμένονται στην Αθήνα τόσο ο εκπρόσωπος του αρχηγού του Ολυμπιακού όσο κι εκείνος του Πορτογάλου γκολκίπερ. Στόχος είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του κορυφαίου Έλληνα παίκτη και να «κλείσει» θετικά και το θέμα του Ίβηρα γκολκίπερ, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Θρύλο. Κι αυτό που όλα δείχνουν είναι πώς αμφότερες οι υποθέσεις πηγαίνουν καλά και είναι αρκετά πιθανό να τελειώσουν θετικά και μάλιστα γρήγορα για τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά τον Φορτούνη, όλα δείχνουν πώς οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο του παίκτη πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ για τον Σα ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη ρήτρα που θα έχει το νέο του συμβόλαιο, αυτό που θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Προχωράει για Ντουρμισάι

Προχωράει για Ντουρμισάι

Ο επιθετικός του Πανιωνίου αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού από τον ελληνικό χώρο.

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!

Όλοι στο Ναό για το... τελευταίο χειροκρότημα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (14/04) στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος κόντρα στην Ξάνθη, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και επιβραβεύοντας την ομάδα για το εξαιρετικό της ποδόσφαιρο.