Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το νέο αστέρι της Σερβίας στη λίστα του Ολυμπιακού

Το νέο αστέρι της Σερβίας στη λίστα του Ολυμπιακού
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 09:14

Ο Ολυμπιακός έχει δυνατό brand name και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να του προτείνονται πολλοί ποδοσφαιριστές. Μια ακόμα περίπτωση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι του Ντέγιαν Γιόβελιτς. Ένα όνομα που μπορεί να μην είναι γνωστό στην Ελλάδα, αλλά στην πατρίδα του τη Σερβία, κάνει... κλικ. Ο 19χρονος επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα που -έχει προταθεί στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή»- θεωρείται ως ο «νέος Γιόβιτς»!

Ο νεαρός Σέρβος σέντερ φορ έχει ξεχωρίσει φέτος με τους εν δυνάμει πρωταθλητές Σερβίας, υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σε 16 ματς έχει σκοράρει 7 γκολ, έχει δώσει μια ασίστ και θεωρείται από τα νέα αστέρα της Σερβίας. Με τον Τύπο στην πατρίδα του να τον συγκρίνει με τον διεθνή φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τον Λούκα Γιόβιτς που είναι στη λίστα της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπάγερν!

Ήδη έχει αρχίσει να καθιερώνεται και στην εθνική Ελπίδων της Σερβίας, με πολλές γερμανικές ομάδες να τον παρακολουθούν και την Στουτγκάρδη να έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Δεν ρισκάρει με Κούτρη

Δεν ρισκάρει με Κούτρη

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει μπει στις προπονήσεις, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον προφυλάξει.

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί

Στην... ατζέντα και ο Τζιλομποτζί

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο 30χρονος διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ της Γκινγκάμπ, που έχει περάσει από Τσέλσι, Ναντ, Βέρντερ Βρέμης και Σάντερλαντ.