Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... βήματα για το Πρωτάθλημα των Πρεσπών (vid)

Τα... βήματα για το Πρωτάθλημα των Πρεσπών (vid)
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 16:15

Την Κυριακή ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν στον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είναι ένα τυχαίο, ένα οποιοδήποτε πρωτάθλημα! Το Πρωτάθλημα των Πρεσπών θα μείνει στην ιστορία. Αυτό είναι γεγονός, είναι αδιαμφισβήτητο. Κανείς δεν μπορεί, με βάση όσα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Superleague, να εκφράσει διαφορετική άποψη!

Επειδή πάντα η ιστορία «γράφεται» από γεγονότα, από τον περασμένο Αύγουστο έως και τώρα έχουν γίνει πολλά και διάφορα. Μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, διότι με ό,τι έχει γίνει εκτός, το θέμα έχει αναλυθεί πολλάκις. Από τον περασμένο Αύγουστο, στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ως τη Λαμία και το μπλοκ του Βιεϊρίνια.

Και πολλά ακόμα... Ένα-ένα αν κάτσει κανείς να τα εξιστορήσει, θέλει πολλή ώρα. Βέβαια, η προπαγάνδα έχει κάνει δουλειά. Ο ΠΑΟΚ το παίρνει το πρωτάθλημα γιατί το... άξιζε! Όλο το «σύστημα» αυτό λέει. Είναι... εξυγίανση αυτό που συμβαίνει, πώς να το κάνουμε!

Απίστευτες αποφάσεις, απίστευτες υποδείξεις υπέρ του ΠΑΟΚ, «τρελές» παραβάσεις που δεν έχουν καταλογιστεί κατά της ομάδας του Σαββίδη. Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν έχει σημασία να αναλωθεί κανείς σε αυτά, ακολουθεί το αποκαλυπτικό βίντεο. Με όλα τα «βήματα»... Ένα-ένα και θα διαπιστώσετε πώς δεν είναι μόνο το χέρι του Βιεϊρίνια. Όλοι θα θυμούνται αυτό, αλλά είναι τόσα πολλά ακόμα που γράφεται... βιβλίο!

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς (vid)

Ο Ολυμπιακός στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι πάντα δίπλα στην Εκκλησία, συμβάλλοντας στο διαχρονικό, κοινωνικό της έργο. Με 7.500 δέματα καθημερινά, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και με χρηματική βοήθεια.

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός για Γκαγκάτση...

Δεν κάνει πίσω ο Ολυμπιακός για Γκαγκάτση...

Οι «ερυθρόλευκοι» απέστειλαν εξώδικο στη Superleague, για το σκάνδαλο Γκαγκάτση, ο οποίος παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της διοργανώτριας αρχής, παρά την πρωτόδικη καταδίκη του με 5 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας».

«Στόχος είναι το πρωτάθλημα, όχι τα ρεκόρ!»

«Στόχος είναι το πρωτάθλημα, όχι τα ρεκόρ!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πώς αυτό που έχει σημασία είναι οι τίτλοι, ενώ στάθηκε για μια ακόμα φορά στο γεγονός ότι οι οπαδοί του Θρύλου γέμιζαν τις εξέδρες στο «Γ. Καραϊσκάκης».