Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεκόρ ευστοχίας για τον Θρύλο

Ρεκόρ ευστοχίας για τον Θρύλο
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 11:56
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει φέτος για την αποτελεσματικότητα των παικτών του Ολυμπιακού, όσον αφορά στο σκοράρισμα. Είναι γεγονός πώς στον πρώτο γύρο ο Θρύλος δεν είχε εύκολο γκολ. Πολλές φάσεις, πολλές ευκαιρίες, αλλά λίγα γκολ εάν δούμε τις φάσεις που έκαναν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό ήταν που στοίχισε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Στη συνέχεια όμως, στο δεύτερο γύρο, αυτό άλλαξε. Ο Ολυμπιακός άρχισε να σκοράρει πιο εύκολα, να φτάνει μεγαλύτερη ευκολία στο γκολ. Και λιγότερες ευκαιρίες χρειάζονταν για να σκοράρει, αλλά και περισσότερα γκολ σημείωνε. Το ρεκόρ ευστοχίας του Θρύλου ήταν από τα δύο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την ΑΕΚ και τον Άρη. Σε αμφότερα ο Ολυμπιακός έριξε 4άρες.

Τέσσερα γκολ στο ένα ματς, τέσσερα γκολ στο άλλο, έχοντας και στα δύο από 6 τελικές στο τέρμα. Ευστοχία στο 67%. Κι αυτό, όμως, ο Ολυμπιακός το «έσπασε» στο ματς με τη Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν 3 γκολ, έχοντας 4 τελικές στο τέρμα. Φτάνοντας σε επίδοση ρεκόρ, όσον αφορά στην ευστοχία του, καθώς στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας είχε ποσοστό 75%!

Διαβάστε επίσης

Η ποιότητα του Νάτχο

Η ποιότητα του Νάτχο

Στο 84' μπήκε στο ματς, στο 85' έδωσε την ασίστ στον Χασάν για το 1-3 του Ολυμπιακού στη Λαμία.

Το «στοίχημα» του αρχηγού

Το «στοίχημα» του αρχηγού

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ψάχνει τη συμμετοχή του σε 2 γκολ την τελευταία αγωνιστική, για να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση της καριέρας του από τη σεζόν 2015/16.