Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ποιότητα του Νάτχο

Η ποιότητα του Νάτχο
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 12:12

Εάν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς σε ό,τι αφορά τον Μπίμπαρς Νάτχο, αυτό είναι η ποιότητά του. Ο Ισραηλινός μέσος έδειξε και πάλι πώς ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, πώς ξέρει τι να κάνει, πώς το κάνει με μεγάλη απλότητα, μα πάνω από όλα με ουσία.

Στο χθεσινό ματς με τη Λαμία, ο 30χρονος μέσος μπήκε στο γήπεδο στο 84', στη θέση του Φορτούνη. Και μετά από ένα λεπτό (85') έδωσε την ασίστ στον Χασάν, με τον Αιγύπτιο να σημειώνει το 1-3. Κάτι που δείχνει πολλά για την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που λέγεται Νάτχο.

Ο Ισραηλινός έδειξε πώς μπορεί να γίνουν τα πράγματα απλά. Έχει οξυδέρκεια στο παιχνίδι του, είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά, είναι παίκτης που μπορεί να δώσει μια ασίστ εκεί που δεν το περιμένει κανείς, ακόμα κι αν είναι «κρύος» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νάτχο έδειξε πώς μπορεί να προσφέρει και το έκανε για μια ακόμα φορά. Και είναι ένα θέμα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον, καθώς παρότι έχουν ακουστεί πολλά, ο Ισραηλινός έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Το «στοίχημα» του αρχηγού

Το «στοίχημα» του αρχηγού

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ψάχνει τη συμμετοχή του σε 2 γκολ την τελευταία αγωνιστική, για να ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοση της καριέρας του από τη σεζόν 2015/16.