Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαντί υποψήφιος MVP της αγωνιστικής

Ο Μαντί υποψήφιος MVP της αγωνιστικής
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 14:37

Στο ματς της περασμένης Κυριακής στη Λαμία, ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα σημείωσε το πρώτο γκολ, κέρδισε το φάουλ στο δεύτερο που πέτυχε ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση και έδωσε την πάσα στον Νάτχο που έφτιαξε και το τρίτο γκολ. Με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στη νίκη με 3-1. Ο 21χρονος χαφ ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Με τον Καμαρά να είναι υποψήφιος για να αναδειχθεί MVP της 29ης αγωνιστικής. Είναι μεταξύ των οκτώ παικτών που έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού για να ψηφίσει τον κορυφαίο. Μαζί με τον μέσο του Ολυμπιακού στη διαδικασία συμμετέχουν οι Μπράλιτς (ΑΕΛ), Ντουρίτσκοβιτς (Ξάνθη), Κουλούρης (Ατρόμητος), Τσιλιανίδης (Αστέρας Τρίπολης), Σάκχοφ (ΠΑΟΚ), Γιουνές (Άρης) και Μπουμάλ (Πανιώνιος).

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στη διαδικασία και να ψηφίσουν, μπορούν να το κάνουν εάν μπουν ΕΔΩ. Η διαδικασία ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, στις 12:00. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πώς ο Καμαρά είχε πάρει τον τίτλο του MVP και την 3η αγωνιστική, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, συγκεντρώνοντας το 30% των ψήφων του κοινού.

Διαβάστε επίσης