Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κορυφαίοι του Θρύλου, πρώτοι και στα λεπτά συμμετοχής!

Οι κορυφαίοι του Θρύλου, πρώτοι και στα λεπτά συμμετοχής!
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 - 20:00

Το φετινό πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του με μία μόλις αγωνιστική να απομένει για το φινάλε.

Οι «ερυθρόλευκοι» από το ξεκίνημα της σεζόν έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο «κέρδισε» τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος γέμιζε το «Γ. Καραϊσκάκης» κάθε αγωνιστική.

Σημαντικό μερίδιο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό από πολλούς από τους παίκτες του, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ποντένσε πραγματοποίησε μία φανταστική σεζόν, σημειώνοντας πολλά ατομικά ρεκόρ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ εκπληκτικός ήταν και ο Γκιλιέρμε, ο οποίος από τη στιγμή που κέρδισε τη φανέλα βασικού, δεν βγήκε από την 11αδα των Πειραιωτών.

Φορτούνης και Ομάρ «αναγεννήθηκαν» τη φετινή σεζόν, βελτιώνοντας άρδην το παιχνίδι τους σε σχέση με την περυσινή σεζόν, ενώ και ο Σα ήταν αδιαμφισβήτητα εκ των πρωταγωνιστών του Θρύλου.

Οι 5 αυτοί παίκτες ήταν και εκείνοι που μέτρησαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα με μία μόλις αγωνιστική να απομένει για το τέλος της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποντένσε έχει αγωνιστεί 2.324 λεπτά, ακολουθεί ο Φορτούνης με 2.237 και ο Γκιλιέρμε με 2.070. Στην 4η θέση στο συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο βρίσκεται ο Ομάρ με 1.989 λεπτά, ενώ τέλος ο Σα έχει μετρήσει 1.969 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Μαγικός» Φορτούνης!

«Μαγικός» Φορτούνης!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει συμμετοχή στα 33 από τα 101 γκολ των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν, μετρώντας 17 γκολ και 16 ασίστ, ένα ματς πριν το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τους «ερυθρόλευκους».

«Μεγάλε Ερνέστο» (pic)

«Μεγάλε Ερνέστο» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς συνεχάρη και ο ίδιος με τη σειρά του τον Ισπανό προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα.