Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μου αρέσει το πόστο μου στον Ολυμπιακό...»

«Μου αρέσει το πόστο μου στον Ολυμπιακό...»
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 - 21:16

Στην Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ και σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό Μέσο τόνισε, ότι δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε για το αν θέλει να γίνει προπονητής και απάντησε: «Δεν είναι για μένα».

Ενώ πρόσθεσε: «Όσοι ήμασταν ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε πως δεν έχουμε πολύ χρόνο για την οικογένεια και για να κάνουμε διάφορα άλλα πράγματα. Έτσι και ο προπονητής, που πρέπει να είναι περισσότερο αφοσιωμένος στην ομάδα. Γιατί έχει να σκεφτεί το σύνολο, τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, τη στρατηγική, το αγωνιστικό στιλ και τις προπονήσεις της εβδομάδας».

Μάλιστα, ο Καρεμπέ μίλησε και για το πόστο που έχει στον Θρύλο, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι Αθλητικός Διευθυντής στον Ολυμπιακό. Ανακαλύπτω συνεχώς πολλά πράγματα. Είναι κάτι που μου αρέσει. Έκανα κάποια ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση. Επίσης, είμαι πρέσβης του ισπανικού πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο. Και συζητάμε για όλες τις ομάδες, όχι μόνο τις μεγάλες».

Διαβάστε επίσης

Στην παγκόσμια ελίτ ο Ολυμπιακός!

Στην παγκόσμια ελίτ ο Ολυμπιακός!

Ιστοσελίδα από το εξωτερικό ετοίμασε ένα θέμα με τις ομάδες σε όλο τον πλανήτη, όπου έχουν κατακτήσει τα περισσότερα διαδοχικά πρωταθλήματα, με τον Θρύλο να βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με Σέλτικ και Λυών και πάνω από Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

Αυτό τονίζεται στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο ότι ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός ενδιαφέρεται για την προοπτική των Πειραιωτών.