Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του ο Μασούρας!

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του ο Μασούρας!
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 - 22:59

Την καλύτερη κίνηση του Ολυμπιακού αποτέλεσε ο Γιώργος Μασούρας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς του. Με τον διεθνή εξτρέμ να μετρά ήδη τέσσερα γκολ με την ομάδα του Πειραιά στην Superleague.

Μάλιστα, με τα τέσσερα αυτά τέρματα, άνοιξε το... δρόμο για ισάριθμες ευρείες νίκες του Θρύλου! Συγκεκριμένα, άνοιξε το σκορ στο 4-0 με την ΑΕΛ, στο 5-1 επί του ΟΦΗ, στο 4-1 κόντρα στον Άρη και στο 5-0 απέναντι στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Γενικότερα, ο 25χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, έχοντας συμμετοχή σε 13 γκολ, σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει σκοράρει 11 γκολ και έχει «φτιάξει» δύο ακόμη.

Πραγματικά, η πιο «παραγωγική» του χρονιά! Και μην ξεχνάμε, ότι απομένει ένα ματς ακόμα...

Διαβάστε επίσης

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

Αυτό τονίζεται στο εξωτερικό, κάνοντας λόγο ότι ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός ενδιαφέρεται για την προοπτική των Πειραιωτών.

Στην παγκόσμια ελίτ ο Ολυμπιακός!

Στην παγκόσμια ελίτ ο Ολυμπιακός!

Ιστοσελίδα από το εξωτερικό ετοίμασε ένα θέμα με τις ομάδες σε όλο τον πλανήτη, όπου έχουν κατακτήσει τα περισσότερα διαδοχικά πρωταθλήματα, με τον Θρύλο να βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με Σέλτικ και Λυών και πάνω από Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.