Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποτυχία της... εξυγίανσης δεν έχει προηγούμενο!

Η αποτυχία της... εξυγίανσης δεν έχει προηγούμενο!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 13:37

Ένας τελικός με λίγες προσκλήσεις για τις δύο ομάδες. Συνολικά μαζί με εκείνες της ομοσπονδίας δεν ήταν ούτε 1.000! Με αναλογία αστυνομικών-προσκλήσεων 3 προς 1, καθώς στο ΟΑΚΑ ήταν 3.000 αστυνομικοί. Σε αυτό τον τελικό παρωδία έπεσε ξύλο. Υπήρξε προειδοποίηση για εκκένωση του σταδίου! Ακόμα και στο catering που υπήρχε για τους επίσημους στο φουαγιέ του ΟΑΚΑ, δεν υπήρχαν μαχαιροπήρουνα.

Με τις προσκλήσεις από την πλευρών των Ενώσεων να έχουν καταλήξει σε οπαδούς των ομάδων και ορισμένοι εξ αυτών απείλησαν δημοσιογράφους. Ούτε εκεί δεν κατάφερε η ομοσπονδία της... εξυγίανσης να κάνει σωστά τη δουλειά της, καθώς πολλές από τις προσκλήσεις που είχε για τις ανάγκες της κατέληξαν είτε στη μια πλευρά, είτε στην άλλη!

Με όλα αυτά να συμβαίνουν κανείς δεν είχε την ευθιξία να αναλάβει την ευθύνη. Να παραδεχθεί την παταγώδη αποτυχία διοργάνωσης του τελικού, ακόμα και με λιγοστές προσκλήσεις. Δεν «μιλάει» κανείς για παραιτήσεις, διότι στην ομοσπονδία ίσως και να πιστεύουν ότι ο τελικός στέφθηκε με επιτυχία!

Αλλά αναφερόμαστε σε έννοιες που ορισμένοι δεν τις έχουν καν στο λεξιλόγιό τους. Συνεπώς πώς να αντιδράσουν για μια διοργάνωση αγώνα που έμοιαζε με... φιάσκο, αν αναλογιστεί κανείς πώς στο ΟΑΚΑ δεν βρέθηκαν καλά-καλά 1.000 άτομα, αλλά ακόμα και έτσι υπήρξαν σοβαρά θέματα!

Διαβάστε επίσης

Οι αριθμοί τον βγάζουν πρωταθλητή!

Οι αριθμοί τον βγάζουν πρωταθλητή!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στην έρευνα του CIES σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός βάσει του ποδοσφαίρου που έπαιξε, θα έπρεπε να είχε πάρει τον τίτλο.