Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ακούραστος Μιλιβόγεβιτς (pic)

Ο ακούραστος Μιλιβόγεβιτς (pic)
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 13:58

Μια εντυπωσιακή χρονιά για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Δεν έχει σημασία μόνο πώς η Κρίσταλ Πάλας για άλλα μια σεζόν έφτασε άνετα στην παραμονή στην Premier League από νωρίς. Ούτε πώς για άλλη μια σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες για τον λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Σέρβος μέσος που πριν πάει στο Νησί ήταν παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο ένας από τους τρεις στο φετινό πρωτάθλημα που δεν έχασε ούτε λεπτό! Σε 38 αγωνιστικές, σε όλες 90λεπτη συμμετοχή. Κάτι που μεταφράζεται σε 3.420 λεπτά. Οι άλλοι δύο είναι ο Μπεν Μι της Μπέρνλι και ο Κόνορ Κόαντι της Γουλβς!

Ο Λούκα που όταν πήγε στην Αγγλία ορισμένοι «ξυπνητζήδες» έγραψαν και έλεγαν πώς θα παίρνει σε κάθε ματς κόκκινη κάρτα. Μια σεζόν που δεν έχασε ούτε λεπτό, σε ένα από τα πιο σκληρά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Κορυφαίος και ακούραστος ο «Μίλι».

Διαβάστε επίσης

Έβαλε... πωλητήριο ο Μελισσανίδης

Έβαλε... πωλητήριο ο Μελισσανίδης

Μιλώντας σήμερα στους παίκτες της ΑΕΚ, τους είπε πώς μπορούν να φύγουν, αρκεί να φέρουν πρόταση. Και πώς δεν κάνουν για παραπάνω! Μα δεν ήταν δικές του επιλογές;

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν ξανά την περίπτωση του 25χρονου μέσου που ανήκει στην Πόρτο, αλλά φέτος αγωνίστηκε στην Σετούμπαλ.