Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά

Σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 09:34

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει επιθετικό. Έναν επιθετικό καλύτερο από όσους ήταν τη σεζόν που τελείωσε στο ρόστερ τους. Έναν επιθετικό που θα έχει το εύκολο γκολ. Διότι ήταν κάτι που έλειψε τη σεζόν 2018/19 από τους «ερυθρόλευκους». Ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν κι αυτό ήταν κάτι που μέτρησε στην πορεία.

Τόσο η διοίκηση όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν την αναζήτηση. Ονόματα πολλά ακούγονται, αλλά η αναζήτηση συνεχίζεται. Διότι στόχος είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ρίξει το βλέμμα του, τόσο στην αγορά της Βραζιλίας όσο και στην Ιβηρική χερσόνησο, σε Ισπανία και Πορτογαλία.

Αγορές που ξέρει καλά και που υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν και να κάνουν τη διαφορά. Αλλά και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» τσεκάρει διάφορες αγορές για να καταλήξει στους παίκτες που μπορούν να δώσουν στον Ολυμπιακό αυτό που του έλειψε στο τελευταίο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Ματιές» του Θρύλου σε Σεμέδο

«Ματιές» του Θρύλου σε Σεμέδο

Ο 25χρονος αμυντικός της Βιγιαρεάλ, που αγωνίζεται δανεικός στη Ρίο Άβε, είναι μια περίπτωση που παρακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι».