Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξένοι διαιτητές και τη νέα σεζόν!

Ξένοι διαιτητές και τη νέα σεζόν!
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 10:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ελληνική Διαιτησία ώρα μηδέν! Μετά και από τις σημερινές εξελίξεις ένα είναι δεδομένο. Δεν υπάρχει μέλλον, δεν υπάρχει σωτηρία! Στη σημερινή συνέντευξη από την Επιτροπή Παρακολούθησης και όσων ανέφερε ο Μπιόρν Βασάλο, ένα είναι σίγουρο. Ψήφο... εμπιστοσύνης σε μια αποτυχημένη, 100%, ΚΕΔ! Το πρόβλημα παραμένει και όχι μόνο δεν θα λυθεί, αλλά θα συνεχίσει να διαιωνίζεται.

Η ανακοίνωση που έγινε και αναφέρει πώς και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές για να σφυρίξουν στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι η ελληνική διαιτησία δεν είναι απλά μετεξεταστέα, αλλά παίρνει βαθμό πολύ κάτω από τη βάση!

Να σημειωθεί πώς με αυτή την εξέλιξη ελληνική διαιτησία δεν θα υπάρξει. Διότι με όσα είδαν όλοι φέτος στα γήπεδα από τους Έλληνες ρέφερι και τα απίστευτα λάθη που έγιναν, θα ζητούν ξένους διαιτητές. Σε μια τέτοια περίπτωση τι θα κάνει η ΚΕΔ; Θα φέρει σε όλα τα ματς ξένους.

Όσον αφορά στον αποτυχημένο Περέιρα στην προεδρία της ΚΕΔ και την Επιτροπή τους που απαρτίζουν ακόμα οι Μαρίν και Λίντμπεργγκ, ένα είναι σίγουρο. Τα έκαναν μαντάρα και παραμένουν στις θέσεις τους. Μήπως τελικά δεν ασχολείται κανείς, σοβαρά, με το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Διαβάστε επίσης