Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Κούτρης λύση για τα αριστερά στην Μπενφίκα»

«Ο Κούτρης λύση για τα αριστερά στην Μπενφίκα»
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 - 11:15

Το όνομα του Λεονάρντο Κούτρη κυκλοφορεί πολύ στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι ένα όνομα που έχουν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογο στην... ατζέντα τους. Ειδικά στην Πορτογαλία. Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί πώς η Πόρτο παρακολουθεί τον διεθνή αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Από σήμερα στο... παιχνίδι μπήκε και η Μπενφίκα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Record. Η πορτογαλική εφημερίδα, στο πρωτοσέλιδό της, αναφέρει πώς ο 24χρονος παίκτης είναι «λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας».

Με το σχετικό ρεπορτάζ να επισημαίνει πώς οι πρωταθλητές Πορτογαλίας αναζητούν παίκτες για τη νέα χρονιά και ο Κούτρης έχει το προφίλ των παικτών που είναι στη μεταγραφική ατζέντα της. Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι μιλάει πορτογαλικά είναι σημαντικό στοιχεία.

Αλλά αυτό που απομένει να φανεί τις επόμενες ημέρες είναι εάν η Μπενφίκα δεν θα περιοριστεί απλά στο ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά θα χτυπήσει την «πόρτα» του Θρύλου για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο μπακ.

Διαβάστε επίσης

Ξένοι διαιτητές και τη νέα σεζόν!

Ξένοι διαιτητές και τη νέα σεζόν!

Η διαιτησία ήταν τραγική φέτος, ειδικά οι Έλληνες διαιτητές. Όλοι είχαν παράπονα αλλά η FIFA εμπιστεύεται την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας!