Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός μπήκε... σφήνα για Εντουάρντο»

«Ο Ολυμπιακός μπήκε... σφήνα για Εντουάρντο»
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 09:14

Ένα όνομα που εδώ και αρκετό καιρό έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό ή πιο σωστά έχει γραφτεί και στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας είναι του Εντουάρντο Ενρίκε. Ο 24χρονος μέσος που ανήκει σε Κοΐμπρα και Ιντερνασιονάλ και αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Μπελενένσες.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 29 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ. Μια περίπτωση που «παρακολουθούν» εδώ και καιρό στον Πειραιά. Ο κεντρικός χαφ για τον οποίο έχει θετική άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι τώρα οι Πορτογάλοι ανέφεραν πώς η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι κοντά στον Εντουάρντο.

Σήμερα, όμως, η πορτογαλική Record αναφέρει πώς «Ο Ολυμπιακός μπήκε... σφήνα» για τον 24χρονο κεντρικό μέσο. Όλα έδειχναν πώς κλείνει στην ομάδα της Λισσαβόνας, αλλά ο Θρύλος έχει κάνει την κίνησή του και προσπαθεί να βγει... νικητής σε αυτή την «κόντρα» για να αποκτήσει τον παίκτη που ανήκει κατά 50% στην Κοΐμπρα και 50% στην Ιντερνασιονάλ.

Διαβάστε επίσης

«Και η Νόριτς για Φορτούνη»

«Και η Νόριτς για Φορτούνη»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, μετά την Γουέστ Χαμ και η πρωταθλήτρια της Championship έχει βάλει στο… μάτι τον αρχηγό του Ολυμπιακού.