Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράγοντες χωρίς πείρα «βυθίζουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο

Παράγοντες χωρίς πείρα «βυθίζουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για να δείτε πόσο μεγάλη σημασία δίνει η FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αρκεί να αναφέρουμε ότι τοποτηρητής είναι ο Μπιορν Βασάλο. Ενας παράγοντας από τη Μάλτα που πέρασε κάποια στιγμή (αν δεν κάνουμε λάθος) από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της ομοσπονδίας της χώρας του και μετά μεταπήδησε στη FIFA, όπου τώρα είναι διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών. Δηλαδή, ένας άνθρωπος που δεν έχει διοικητική πείρα.

Με σεβασμό στον κύριο Βασάλο, δεδομένου ότι τοποτηρητές δεν υπάρχουν σε πολλές χώρες, πιθανόν μόνο στην Ελλάδα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα μπορούσε να τοποθετήσει έναν πιο έμπειρο παράγοντα. Μπορεί τις αποφάσεις να πήραν επιτροπές και υποεπιτροπές, όμως πάρθηκαν από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή, η έκθεση του Χούμπελ ήταν επιβαρυντική και δεν έκαναν καμία αλλαγή; Τίποτα από όσα κάνει εδώ η FIFA δεν φαίνεται να έχει λογική!

Λεπτομέρεια αποτελεί ότι τις αλλαγές επέβαλε ο τοποτηρητής της FIFA. Όμως, υπάρχει και τοποτηρητής της UEFA που έχει να εμφανιστεί από τον Οκτώβριο!

Τι τοποτηρητές είναι αυτοί που έρχονται μια στο τόσο, καθώς και ο Βασάλο εμφανίστηκε μετά από καιρό;

Διαβάστε επίσης

Ακόμη δεν είδαμε τίποτα στη διαιτησία!

Ακόμη δεν είδαμε τίποτα στη διαιτησία!

Παρότι η σεζόν ήταν χειρότερη από την προηγούμενη και «βροχή» τα διαιτητικά αίσχη, όμως δεν έφυγε ο Περέιρα και οι άλλοι απίθανοι της ΚΕΔ. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.