Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μπεργκ έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»

«Ο Μπεργκ έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 15:11

Πάντα το θέμα του Μάρκους Μπεργκ είναι στο προσκήνιο. Όσο δεν κλείνει σε κάποια ομάδα ο Σουηδός επιθετικός τόσο θα είναι στο... παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό είναι κάτι που αναφέρει η σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» αναφορικά με τον έμπειρο επιθετικό που αποχώρησε από την Αλ Αΐν και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, υπάρχουν τρεις δρόμοι για τον Μπεργκ. Ο πρώτος είναι να παραμένει στην Αραβία, αλλά να πάει στο Κατάρ και την Αλ Αχλί της Ντόχα. Οι συμπατριώτες του αναφέρουν πώς η ομάδα από το Κατάρ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ως και 30 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες (σ.σ.: 2,8 εκατ. ευρώ) αλλά για συμβόλαιο ενός έτους. Με τον 32χρονο επιθετικό να θέλει μεγαλύτερη διάρκεια.

Εκεί βάζουν στο... παιχνίδι και τον Ολυμπιακό. Αναφέροντας πώς υπάρχει ενδιαφέρον από τους «ερυθρόλευκους» για τον Σουηδό φορ. Λέγοντας πώς ο Ολυμπιακός του προσφέρει 16 εκατ. σουηδικές κορώνες (σ.σ.: 1,5 εκατ. ευρώ) για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών. Με τους Σουηδούς να σημειώνουν πώς είναι μια προοπτική που αρέσει στον Μπεργκ, σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με την πληροφορία της «Aftonbladet» που αναφέρει πώς η οικογένεια Μπεργκ ψάχνει για σπίτι στο Γκέτεμποργκ, κάτι που σημαίνει πώς ίσως σκέφτεται να αγωνιστεί ξανά στην πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης